top of page

 

Nederlands

bgImage
1015 vaderdag_edited.jpg

 

Bijzetting van de as van een overleden huisdier

Om even stil van te worden...

Deze week kregen we een oproep van een klant die wel een heel speciale wens had.

"Als ik kom te gaan, dan wil ik dat mijn oud hondje bij me komt te liggen. Hij is mijn vriend voor het leven en ook voor hierna."

Zodoende heeft Pet MEMORY Art de laatste wil van de oudere dame genoteerd en zullen we waken over het feit dat haar laatste wens wordt vervuld. Als dat geen teken is van liefde verenigd voor ALTIJD.

Vanaf heden mag een huisdier bijgezet worden na het overlijden van het baasje.

Heb jij vragen over de mogelijkheden, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.

Vul het document " Laatste wil " in en bezorg ons een kopie"

Of ga naar contact/baasjes en download de nodige documenten.

 

Hier blijft de HERINNERING voor ALTIJD.

Wijndomein "Dappersveld-Woestijn"

Voor de as uitstrooiing kiezen we voor een ecologische oplossing in een unieke omgeving. In het glooiende landschap van het Pajottenland ligt het terroir Dappersveld-Woestijn. Op de flanken van het gehucht Woestijn  staan de wijnranken van oa. pinot noir en auxerrois waar aan de voet ervan de as wordt uitgestrooid. De as dient als verrijkende humus voor de plant; en zo krijgt de as een waardige ecologische bestemming in een uniek kader waar de natuur verder zijn werk doet. 

De natuur zijn werk laten doen is dan ook de muze die ze bij Wijndomein Dappersveld-Woestijn gebruiken om hun werkwijze te omschrijven, 

pas ingrijpen en op een natuurlijke manier bijsturen als het dreigt mis te lopen. Dit is het principe van “lutte raisonnée”.

Aan de stam van de wijnrank, waar de as werd uitgestrooid, wordt een medaillon in klei met de naam van het dier als aandenken aangebracht. Zo kan je steeds opnieuw de plaats terugvinden en deze komen bezoeken als jij daar nood aan hebt.

 

bottom of page