top of page

 

Nederlands

Huisdiercrematorium , uitvaartcentrum , huisdieren, crematorium

Francky Devalckeneer

Zaakvoerder

De stimulans ...

Het ontstaan  

In mijn jeugd kregen we als kind een hondje cadeau, een Poedel Mousti genaamd. Die jonge hond had wel energie voor 10, maar tot mijn grote spijt konden we Mousti niet houden. Het appartement waar we woonden was namelijk te klein. 

De enige voorwaarde was wel dat hij een ander warm nest diende te krijgen, eentje waar hij tot zijn oude dag wel kon verblijven. Ik ben die mensen er nog dankbaar voor. 

Het moeten afstaan van mijn vriend heeft me mijn hele leven getekend.

Als kind was het de eerste keer dat ik bewust diende afscheid te nemen van een geliefde.

Hier werd  het eerste zaadje geplant om voor de dieren te zorgen, 

wat er ook gebeurt. 

Passie voor fotografie

Tijdens mijn carrière van 33 jaar voor dezelfde werkgever, heb ik vele mogelijkheden aangeboden gekregen om mijn kennis en kunde te ontplooien.

Ik startte er als pas afgestudeerde op de dienst na-verkoop en merkte hier héél snel dat mensen helpen en oplossingen bieden iets is wat ik graag deed en nog steeds graag doe, dit zit me in het bloed.

In de periode dat ik in de verkoop actief was, zocht ik steeds naar de meerwaarde van het product. Zo verkocht ik met succes i.p.v. louter op prijs.

Na de verkoop kreeg ik de mogelijkheid om mij te ontpoppen als een marketeer voor digitale fotografie. Nieuwe producten ontwikkelen en in de markt zetten was een leerrijke ervaring. Maar vooral het ontdekken van de passie voor fotografie met een voorkeur voor natuur en dier.

Story teller

De laatste periode in mijn carrière stond ik in voor de product training naar verschillende pluimage van publiek. Als echte story teller begeesterde ik mijn publiek keer op keer. De appreciatie van de mensen waren mijn motivatie om het de volgende keer zeker even goed te doen of beter.

Mijn "DOEL" in mijn leven

Vandaag sta ik hier met al mijn bagage en ervaring en wens deze verder ten dienste te stellen voor jou als dierenvriend. Jou te ont-zorgen in deze moeilijke tijd van verlies. Samen met jou, de juiste laatste rustplaats vinden op maat van jouw noden met mateloos respect voor jouw overleden huisdier.

Dat is mijn missie.

En dit ben ik

Tot uw dienst.

Hoe kan ik jou helpen vandaag ? Contacteer me gerust.

bottom of page