top of page

Nederlands

dierenuitvaart bij Pet MEMORY Art

Quotes van de klant

Wij doen ons best om een waardig en sereen afscheid te regelen voor je huisdier of paard en te luisteren naar de wensen van de klant. Echter het is enkel de klant die kan oordelen of al de wensen zijn voldaan en de verwachtingen ingelost. 

Hieronder vind je enkele van de waarderingen van de klant. 

Op Google kreeg Pet MEMORY Art heden enkel 5 sterren voor de kwaliteit van de geleverde diensten als appreciatie.

dierenuitvaart bij Pet MEMORY Art

Ortes

Uitvaart Ortes

Beste,

Wij wilden je langs deze weg nogmaals bedanken om ons zo mooi en warm op te vangen in onze diepe droefheid. Het was niet gemakkelijk om Ortes bij jouw achter te laten ( wetend dat Ortesje nooit ergens anders gelogeerd heeft, hij is altijd bij ons gebleven behalve de 2 dagen ziekenhuis. Wat enorm zwaar voor ons was) maar je hebt mijn vertouwen heel snel gewonnen hoe respectvol je ons Ortesje hebt opgebaard, ons de nodige tijd hebt gegeven om van Ortesje afscheid te nemen dat was heel belangrijk voor mij.

Voor ons heeft dit heel veel betekent.

Elke keer we bij jou langs kwamen waren we steeds verrast hoe mooi je onze Ortes kon weergeven, was het opgebaard, in zijn voorlopige en in zijn definitieve urnes het was altijd weer even emotioneel. Maar van 1 ding ben ik zeker wanneer onze Ortes aan zijn lange reis begonnen is heb je hem heel respectvol behandeld. We hebben altijd een warm gevoel gehad elke keer als we langs kwamen. hiervoor mijn eeuwige dank en veel respect naar u toe.

Dank u voor alles.

Marleen 

ORTES 11/06/2015~27/02/2023

P1100937.JPG

Ortes

 

Uitvaart Zeno

Na 18 jaar moest ik op 10 minuten tijd mijn katje Zeno, mijn rots in de branding, afgeven. In alle staten heb ik toen naar PET MEMORY Art gebeld en heeft Francky mij met veel empathie goed opgevangen. Legt alles goed uit voor het verdere verloop, niks is teveel. Staat altijd klaar zowel telefonisch als in de winkel en stelt met zoveel overgave een heel mooie herdenking samen voor de laatste herinnering, alsof het zijn eigen beestje is.
Eigen ideeën worden geapprecieerd en besproken of deze wezenlijk zijn. Een echte aanrader, de man op de juiste plaats !

Viviane 

Zeno 20/02/2005 ~ 24/01/2023

dierenuitvaart bij Pet MEMORY Art

Voor altijd in ons hart

Uitvaart Aysha

Beste,

Langs deze weg willen wij u nogmaals uit de grond van ons hart danken om de wijze waarop u de uitvaart van Aysha in goede banen leidde.

De sereniteit en de ingetogenheid waarmee u niet alleen ons maar ook ons overleden hondje behandelde heeft ons diep geraakt.

Wij zijn u dan ook zeer erkentelijk voor de woorden van troost en voor de wijze waarop u ons opving in deze zeer emotionele situatie.

Dank u wel voor alles.

MVG 30/12/2022

dierenuitvaart bij Pet MEMORY Art

Uitvaart van Jasper

Enkele weken geleden moesten we afscheid nemen van onze kater Jasper. Veel verdriet !!!

Maar oh zo geweldig opgevangen door Francky.

De opbaring- je baarde hem zo prachtig voor ons op - de steun en troostende woorden die jij ons gaf waren hartverwarmend.

Het is nooit leuk om afscheid van je huisdier te nemen, maar zoals het hier is gegaan zou ik Pet Memory Art zeker aanbevelen.

Door de goede zorgen zullen wij het afscheid als een goede herinnering bewaren. Francky, dank u wel voor alles.

Aan iedereen die dit leest:

 Een huisdier is een belangrijk iets, iets wat dierbaar is, iets waar je van houdt. Zorg dan ook dat het afscheid, dat ooit komt ,mooi kan verlopen.

Met vriendelijke groeten,

Jeaninne Sterke

dierenuitvaart bij Pet MEMORY Art

Tosjka

Uitvaart van Tosjka

Twee weken geleden moesten we afscheid nemen van ons Tosjka, ons meid. Ook al wisten we, na bijna 14 jaar, dat het moment ooit zou komen, het is en blijft enorm moeilijk. Pet-MEMORY-Art maakt het echt draaglijker. De juiste woorden van troost worden gebruikt, je krijgt enorm veel steun, "tijd" om afscheid te nemen en je krijgt heel veel keuze aan hoe "De HERINNERING blijft voor ALTIJD! ... Bedankt Francky! (Ook voor de memorybox)

dierenuitvaart bij Pet MEMORY Art

Kaï

Uitvaart van Kaï

Na slechts 6 jaar dienden we jammer genoeg afscheid te nemen van onze lieve viervoeter Kaï. In onze zoektocht naar iemand die kon zorgen voor de crematie kwamen we terecht bij Francky van Pet MEMORY Art. Tot onze grote verbazing mochten we 's avonds om 21u00 onze labrador nog naar zijn bedrijf brengen. Onmiddellijk heeft hij onze hond nog liefdevol opgebaard en ons rustig de tijd laten nemen om afscheid te nemen. Zonder enige druk mochten we de urne kiezen, in dit geval een prachtig windlicht en nog andere herinneringsstukken die we wilden. Nog nooit heb ik een dergelijk afscheid mogen meemaken van een geliefd huisdier. Mijn echtgenote en ik zijn superblij dat we op zo een manier ontvangen werden, met echt een "dierlievende" inslag. De volledige afhandeling werd prima verzorgd en ik kan dan ook Pet MEMORY Art van harte aanbevelen aan iedereen die op een verzorgde, vriendelijke en begrijpende manier afscheid moet nemen van een geliefd huisdier. TOP

dierenuitvaart bij Pet MEMORY Art

Marie

Uitvaart van de poes Marie

Echt van harte bedankt voor de mooie uitvaart van Marieke en al je goede zorgen.

Het neemt het verdriet niet weg, want dat kan alleen de tijd.

Maar -voor ons- maakte zo sereen en respectvol afscheid kunnen nemen, echt een groot verschil.

En daar zijn wij jou dankbaar voor.

Ludwig 

dierenuitvaart bij Pet MEMORY Art

Kyara

Uitvaart van Kyara

Via deze weg willen wij jullie graag bedanken voor de goede zorgen van ons Kyara. Het afscheid viel ons allen heel zwaar, maar dankzij jullie hebben we dit op een mooie manier mogen doen. Met vriendelijke groeten Familie Verhaegen

dierenuitvaart bij Pet MEMORY Art

Axl

Uitvaart van Axl

Wij zijn zeer goed opgevangen en alles is vlot verlopen. Wij hebben een boek mogen lenen om aan de kleindochter te geven om haar gerust te stellen . En het heengaan een plaats te kunnen geven. Zelfs een geschenkje gekregen waaraan ze altijd zal terugdenken aan Axl🐕

dierenuitvaart bij Pet MEMORY Art

Zita

Uitvaart van Zita

Pet Memory in Gooik is zeker een aanrader wanneer je een huisdier hebt verloren. Wij werden vorig weekend (op een zaterdag) heel goed ontvangen door Francky en in de late namiddag konden we ook nog terecht om met de rest van de familie waardig afscheid te nemen van onze hond. Ze lag heel mooi opgebaard - alsof het om een mens ging - met mooie achtergrondmuziek. Ook wanneer we na de crematie om haar as mochten gaan was alles opnieuw mooi klaar gemaakt met de nodige aandacht om het leed te verzachten. Er wordt heel professioneel gewerkt en je wordt heel goed opgevangen en bijgestaan om je leed wat te verzachten. Zelfs aan onze zeer jonge kleinkinderen werd gedacht met het meegeven van een verhaalboek en witte steen om hen op die manier vertrouwd te maken met het afscheid nemen van je huisdier.

Ik kan dus maar één ding zeggen: het was gewoon TOP hoe we daar werden ontvangen en begeleid.

We raden jullie zeker en vast aan bij vrienden en familie en mocht onze 2e hond overlijden, dan maken we zonder twijfel opnieuw van hun diensten gebruik.

bottom of page